vadvillvincent.blogg.se

Välkommen hem

Ambivalens.

Publicerad 2016-04-18 00:49:00 i Allmänt,

Nattetid. Druckit te. Trött. 

Har inte varit så pepp på matlagning senaste tiden så har mest blivit smoothies. Häromdagen efter träningen åt jag således bullens pilsnerkorv med en grönkålssmoothie till. Tyckte det var en konstig blandning.

Tog en bild, tänkte det kunde bli ett roligt blogginlägg. Men har inte riktigt orkat göra nåt av det. Känns lite gjort. Skämta om sig själv och små vardagstrivialiteter. Alltså.

Annars är livet rätt bra. Sagt upp mig från jobbet, ska flytta till malmö. Inte mycket att säga. Funderat på mitt liv, på att skriva en bok. Men det vill sig inte riktigt. Det är nog mest för att andra uppmanat mig som tanken kommit. 

Uppskattar förtroendet och det implicita berömmet, men det är nog inte dags än. Vet faktiskt inte vad som kommer hända nu, men jag har rätt stor tilltro till min metod och livet i allmänhet.

Det här med bloggen känns också på avtagande. Kan man säga så? Jag säger så nu i alla fall. Men detta är inget adjö, bara en känsla. Det har varit kul i alla fall. Hur det än blir.

Idén att skapa en blogg bara kom till mig en dag, självklar och given. Resten bara följde, hände av sig själv. Samma med att börja på thaiboxning, hoppa av skolan, säga upp sig. Det bara föll sig naturligt, otvingat, självklart. Vem är jag att säga emot?

Nu får vi se vad som händer, vad som blir nästa grej. Min gissning är att det blir nåt saktfärdigt men kraftfullt. Vill nog inte expandera så mycket mer, inte ha några saker. Det räcker gott och väl som jag har det. 

Vill hitta något där jag kan finnas till för människor, en plats utan trånga ramar. Bara öppenhet och närhet. Hur det ska se ut vet jag inte riktigt. Skulle kunna vara en bok, skulle kunna vara en blogg, eller nån slags mottagning. Skulle också kunna vara att jag tar ett jobb som fiskrensare och bara fortsätter leva med vänner och familj. 

Vet inte än, vad det blir. Skönt att andas idag. Tyst i huvudet. Inte mycket som stör, inte mycket som skaver. Nu knackar verkligheten på. Det är nog bäst att jag möter den.

Allt gott.






Om

Min profilbild

The Vince

Hopplös poet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela